Wegwijs in ons studieaanbod – Info avond dinsdag 8 januari!

Wegwijs in ons studieaanbod – dinsdag 8 januari 2019

Zijn jouw studieresultaten niet zoals verwacht, voldoet de opleiding die je volgt niet aan jouw verwachtingen of wil je graag kennismaken met ons studieaanbod? Dat kan! Tijdens onze info-avond ‘Wegwijs in ons studieaanbod’ op dinsdag 8 januari 2019 maken we je graag wegwijs in ons studieaanbod. Samen gaan we op zoek naar een opleiding die bij jou past.

Onze directie ontvangt jou en je ouders in onze huiskamerklas ‘de K@pstok’ vanaf 18u30. Breng zeker het laatste schoolrapport mee. Onze technisch adviseurs en leerlingbegeleiders zijn aanwezig om alle specifieke info over onze vele opleidingen met je te delen.

Wat leer je eigenlijk allemaal in de opleiding Haarzorg? Welke arbeidsmogelijkheden heb je na een opleiding Office of Logistiek? Hoe creatief moet je zijn voor de opleiding SchilderenFotografie, Publiciteitsgrafiek of Visual Merchandising? Wat betekent de klantendienst voor leerlingen uit de richting Schoonheidsverzorging? Vraag jij je af wat je allemaal moet kunnen om aan de slag te gaan in de Thuiszorg of Kinderzorg? Welke skills heb je nodig om af te studeren met een diploma Secretariaat-Talen of Boekhouden-informatica? Onze technisch adviseurs leggen ook graag uit welke studiemogelijkheden er in het hoger onderwijs zijn na het volgen van Gezondheid en welzijnswetenschappen, opvoeding-begeleiding of chemie. Als je kiest om leren en werken te combineren, kan je terecht bij onze coördinator van ons centrum Deeltijds Leren.

Eerste infomoment voor laatste jaars lager onderwijs

Deze info-avond is ook de uitgelezen kans om onze school al een keer te bezoeken. We nemen graag de tijd om samen met jou het ruime studieaanbod te bekijken en toe te lichten. Hoe werkt onze eerste graad? Hoe bereiden wij je voor op de doorstroomrichtingen? Hoe helpen wij jou kiezen? Kom ons bezoeken en we maken je graag wegwijs.wegwijs in ons studieaanbod

 

 

Wil je nu al meer informatie over onze opleidingen? Klik dan alvast al door naar de afdeling van jouw keuze. Vervolgens kan je via de filter opleidingen selecteren die je voorbereiden op het hoger onderwijs of de arbeidsmarkt. Heb je toch nog vragen? Breng ze mee en we geven je graag het antwoord op dinsdag 8 januari.


Afbeelding: Designed by Asierromero / Freepik   Muziek: www.bensound.com