Infomomenten 2018-2019

Wil jij meer info over onze school, onze aanpak en onze opleidingen? Kom dan langs op een van onze infomomenten. We geven u en uw kind graag meer info over onze werking en gaan samen op zoek naar een opleiding die bij jouw zoon of dochter past. 

Infoavond Eerste Graad

Kom zeker kennis maken met onze eerste graad.

Wij verwelkomen u graag op woensdag 22 mei van 18u30 tot 20u30.

Netwerkevent DUAAL

U bent welkom op Dinsdag 21 MEI 2019 – 19u   NETWERKEVENT DUAAL

LOCATIE: KTA2 VILDERSSTRAAT 3 – HASSELT

Speeddate

Workshops

woensdag 27 februari
13u – 17u

Ga op een actieve manier op zoek naar jouw talent binnen onze eerste graad. Aan de hand van allerlei flitsopdrachten leer je onze eerste graad, maar vooral jezelf kennen. Ontdek onze werking spelenderwijs.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE WORKSHOPS.

Opendeurdag

Zaterdag 16 maart
van 12u tot 17u

Zaterdag 16 maart gooien alle secundaire scholen van GO! Next de deuren open. Ook al onze afdelingen zijn die dag in werking, waardoor je de praktijklokalen kan bezoeken en uitleg kan vragen aan onze leraren. Die dag staat ook ons inschrijvingsteam voor jullie klaar.

 

 

Infoavond

Woensdag 22 mei
18u30 tot 20u30

Omdat de overgang van het lager naar het secundair onderwijs altijd een beetje spannend is, organiseren we op woensdag 22 mei een extra infoavond voor onze eerste graad. Kom de specifieke werking ontdekken en maak spelenderwijs kennis met onze vakken, projecten en leerkrachten. De leerlingen gaan dus aan de slag terwijl ouders specifieke uitleg krijgen van de coördinator en de directie.

“Tot snel?!”