Infomomenten 2019

Ben jij nog op zoek naar een school voor volgend schooljaar? Kom eens kijken op een van de volgende infomomenten en ontdek of onze school iets voor jou is.

Infomomenten 2018-2019

Wil jij meer info over onze school, onze aanpak en onze opleidingen? Kom dan langs op een van onze infomomenten. We geven u en uw kind graag meer info over onze werking en gaan samen op zoek naar een opleiding die bij jouw zoon of dochter past. 

Speeddate Basisonderwijs

De basisscholen van GO! Next kregen allen een uitnodiging om te komen proeven van ons studieaanbod. De leerlingen kunnen allerlei workshops proberen zoals: Haarzorg & lichaamsverzorging, STEM, een logistiek spel met de IPAD, Verluieren & verzorgen, Fotografie, Schilderen, …

Alle workshops gaan door in de lokalen van onze eerste graad. Zo maken de leerlingen al eens kennis met hun toekomstige school. Ze ontdekken ook onmiddellijk de voetbal- en pingpongtafels, de gezellige hoekjes en de nieuwbouw.

Talentenspel woensdag 27 februari / 13u – 17u

Ga op een actieve manier op zoek naar jouw talent binnen onze eerste graad. Aan de hand van allerlei flitsopdrachten leer je onze eerste graad, maar vooral jezelf kennen. Ontdek onze werking spelenderwijs. Inschrijven kan binnenkort via deze pagina.

Opendeurdag 16 maart / 12u00 – 17u00

Zaterdag 16 maart gooien alle secundaire scholen van GO! Next de deuren open. Ook al onze afdelingen zijn die dag in werking, waardoor je de praktijklokalen kan bezoeken en uitleg kan vragen aan onze leraren. Die dag staat ook ons inschrijvingsteam voor jullie klaar.

Infoavond Eerste graad 22 mei / 18u30 – 20u30

Omdat de overgang van het lager naar het secundair onderwijs altijd een beetje spannend is, organiseren we op woensdag 22 mei een extra infoavond voor onze eerste graad. Kom de specifieke werking ontdekken en maak spelenderwijs kennis met onze vakken, projecten en leerkrachten. De leerlingen gaan dus aan de slag terwijl ouders specifieke uitleg krijgen van de coördinator en de directie.

“Tot snel?!”