Reunie 60 jaar KTA2Registreer je als oud-leerlingRegistreer je als oud-personeelslid

Feest! Feest! Feest!

Op zaterdag 23 maart 2019 vieren we samen feest! Ons KTA2 ‘Villers’, het vroegere RITO, bestaat ondertussen 60 jaar. Velen onder jullie brachten jullie studietijd door op onze schoolbanken, maakten vriendschappen voor het leven, leerden jullie stiel op onze school en kijken nu misschien vol heimwee terug naar die tijd.

We vieren deze verjaardag graag samen met jullie, de (oud-)leerkrachten en oud-leerlingen! Onze leerlingen en leerkrachten gaan samen aan de slag om van deze gebeurtenis een fantastisch evenement te maken. We verwachten jullie vanaf 17u.

Blijf op de hoogte!

De organisatie van dit evenement is in volle voorbereiding. Wil jij als eerste de uitnodiging in jouw digitale bus krijgen? Registreer je dan via de knoppen op deze pagina.

Feestlocatie

De reünie vindt plaats in onze BlueBox in KTA2 Villers. Je vindt onze school op de Vildersstraat 3, te Hasselt. Rond 17u word je verwelkomd aan de hoofdingang en we begeleiden je naar de feestlocatie.

Parkeren

De parking aan onze school is tijdens de reünie voorbehouden voor personeelsleden en genodigden. Ben je slecht te been, contacteer ons dan vooraf op aanspraak te maken op een parking. Wees je er wel van bewust dat dit zeer beperkte plaatsen zijn.

Er is voldoende parkeergelegenheid rond onze school. We hebben ze voor het gemak aangeduid op onderstaande kaart.

  • De blauwe zones zijn publieke parkings
  • De oranje zone de publieksparking waarvoor je een speciale parkeerkaart nodig hebt.
  • De paarse zone is de parking voor huidige personeelsleden.